Coronavirus (COVID-19): informatie en richtlijnen? Bekijk onze 'coronapagina'.

Verhalenbundel 'Verplegen.Over de drempel heen.'

Boek

Een prachtig boek met 16 verhalen van en over patiënten, mantelzorgers en thuisverpleegkundigen. De vertellers van deze verhalen geven je inkijk in heel persoonlijke en aangrijpende belevingen. Dit boek toont de kracht en de kwetsbaarheid van patiënten en hun vrijwillige en professionele zorgverleners.

Bestelformulier en betaling

Voor de bestelling van de verhalenbundel 'Verplegen. Over de drempel heen.' van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen dien je het bestelformulier in te vullen en volgende overschrijving in orde te brengen

  • Je stort € 12,90 + € 2,10 verzendkosten = € 15 (x het aantal bestelde exemplaren) op rekeningnummer BE32 4029 0431 2102 - BIC: KREDBEBB. Gelieve in de vermelding het volgende te noteren: ‘verhalenbundel’ + jouw naam (zoals vermeld in het bestelformulier).
     
  • Patiënten van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen kunnen de verhalenbundel aan een voordelig tarief bestellen: je stort € 9 (x het aantal bestelde exemplaren) op rekeningnummer BE32 4029 0431 2102 - BIC: KREDBEBB. Gelieve in de vermelding het volgende te noteren: ‘verhalenbundel’ + de naam + de gemeente van de patiënt.

Van zodra wij jouw contactgegevens en overschrijving ontvangen hebben, sturen wij jou de verhalenbundel toe per post. Patiënten van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen ontvangen het boek via hun thuisverpleegkundige.

Gepubliceerd door:
€ 9/€ 15

© 2019 Wit-Gele Kruis