URL : https://www.witgelekruis.be/nieuws/eerste-editie-wgkthemovies-voor-studenten

Eerste editie WGK@themovies voor studenten

Oost-Vlaanderen

Bij Wit-Gele Kruis zorgen we niet alleen voor onze patiënten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom trakteerden we onze jobstudenten en stagiairs van het afgelopen jaar begin oktober met plezier op een filmavond: de eerste editie van WGK@themovies in Kinepolis Gent!

Op het programma? De Belgische première van Joker: Folie à Deux. Maar eerst een gezellige aperitief en netwerkmoment met medestudenten, teamcoaches, planningscoaches en de directie. De CareQuiz werd ondertussen enthousiast ingevuld. Heel wat zorgende zebra's gespot trouwens ;) 

De avond begon met een warm welkom en een woord van dank door zorgdirecteur Peter Rasschaert en HR Business Partner Sofie Bauwens. Peter was vooral blij om zoveel jonge (en minder jonge) mensen te zien die voor een loopbaan als verpleegkundige kiezen. Hij greep de gelegenheid ook aan om de jobmogelijkheden binnen Wit-Gele Kruis toe te lichten: van gespecialiseerde zorg tot werken in de stad of de mobiele equipe. Ook de voordelen zette hij graag even in de kijker. Vanuit HR werd dan weer de nadruk gelegd op goede onboarding, want de juiste ondersteuning is cruciaal voor een goede start. En dat is dan weer enkel mogelijk dankzij de inzet van onze vele collega's - zowel op de baan als in de ondersteuning. 

Wil je er volgend jaar ook graag bij zijn? Solliciteer voor een studentenjob bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen en we zetten je graag op de guestlist. 

 

Evenementen
HR
Terug naar overzicht